Despre noi

Informaţie generală

Portalul de ştiri economice Agora este o investiţie privată a Interakt şi urmăreşte să obţină profit, iar din punct de vedere editorial - să-şi informeze vizitatorii în mod operativ şi imparţial. Accentul se pune pe informarea cotidiană a publicului despre evenimentele și subiectele economice de actualitate, atât din țară cât și dinafară. Agora este un portal multimedia, ce oferă informații în format text, foto, infografic, video.

Misiunea Agora este să contribuie la dezvoltarea unei economii competitive, inovative și durabile a Republicii Moldova, prin dezvoltarea unei platforme pentru informarea, educarea și motivarea oamenilor de afaceri. Agora sporește vizibilitatea mediului de afaceri, stimulează interacțiunea, comunicarea și parteneriatele dintre oamenii de afaceri, sensibilizează decidenții politici în privința problemelor din economie pentru ca oamenii de afaceri să fie auziți, încurajează extinderea pe noi piețe, gândirea critică și implicarea tinerilor în lansarea noilor afaceri.

Agora își propune să devină, în scurt timp de la lansare, principalul site de business din Republica Moldova, prin calitatea și diversitatea conținutului și să reprezinte prima alegere a vizitatorilor în materie de știri și analize economice din mediul online. Oferim spaţiu pentru discuţii. Aici pot fi exprimate liber opinii contradictorii pe diferite teme economice.  

Conţinutul şi structura portalului

Conţinutul Agora este format preponderent din ştiri, care sunt structurate în cadrul a opt categorii: Actual, Politici și Finanțe, Industrii și Agricultură, Bănci și Asigurări, Media și Publicitate, Externe, Tehnologii, Lifestyle. Agora va mai publica analize, interviuri, curs valutar, dicționar de afaceri. De asemenea, portalul va dezvolta și alte proiecte / campanii media proprii menite să dezvolte antreprenoriatul din Republica Moldova, dar și să faciliteze comunicarea dintre mediul de afaceri și instituțiile de stat.

Valori

1. Vrem ca Republica Moldova să devină autosuficientă din punct de vedere economic.

2. Pledăm pentru integrarea în spațiul economic european, dar și pentru menținerea relațiilor bilaterale cu țările din CSI.

3. Dorim ca standardele europene să fie implementate și în economia Republicii Moldova.

4. Promovăm domeniul IT și inovația ca elemente ce stimulează competitivitatea economică.

5. Punem accent pe promovarea produselor autohtone și a respectului față de propria țară.

 Notă!

Orice material de pe site poate fi reprodus şi distribuit gratuit în limita a 500 de semne, cu condiţia indicării sursei şi a link-ului activ al website-lui în primul aliniat al textului preluat. În momentul preluării anumitor ştiri sau informaţii de pe Agora este interzisă modificarea conţinutului sau schimbarea numelui autorului şi a sursei originale.