LIVE. Prima școală internațională din R. Moldova, Heritage, te invită la „Ziua ușilor deschise”

Prima școală internațională din Republica Moldova, „Heritage”, te invită la „Ziua ușilor deschise”, pentru a cunoaște un nou tip de instituție de învățământ. Heritage este un proiect inovativ pentru țara noastră, adaptat la cerințele globale. Evenimentul este dedicat părinților care își doresc pentru copiii lor studii la standarde europene, aici, în Moldova – opțiune care nu era disponibilă până în prezent. Prezentarea publică a Școlii Internaționale „Heritage” are loc astăzi, între orele 15:00-20:00, la „Radisson Blu Convention Center”.

Câteva din avantajele Heritage, aflate astăzi de părinții prezenți la eveniment

În cadrul evenimentului de astăzi, elevii și părinții lor au aflat câteva plusuri și avantaje pe care le oferă Școala Internațională „Heritage”. Printre ele se numără calitatea educației, profesori buni, o infrastructură confortabilă, cele mai noi echipamente, siguranța elevilor și dezvoltarea personalității acestora, dar și studierea disciplinelor prin metode interesante. Totodată, se pune accentul pe un nivel înalt al cunoștințelor în limba engleză, pe care copiii îl dobândesc în timpul studiilor. La absolvire elevul primește două diplome, una națională și alta internațională.

Iată care va fi uniforma viitorilor elevi de la Heritage

Vizitatorii evenimentului organizat de școala Heritage, au avut ocazia să vadă și uniformele școlare ale viitorilor elevi. Evenimentul se termină la ora 20:00. Încă mai aveți timp să faceți cunoștință cu metodele și scopurile primei școli internaționale din R. Moldova.

Mai mulți părinți s-au arătat interesați de evenimentul organizat de Heritage

Mai mulți părinți au venit împreună cu copiii pentru a afla mai multe detalii despre prima școală internațională din R. Moldova, Heritage. La dispoziția părinților au stat mai multe materiale didactice, ce au putut fi studiate, dar și experți în domeniu. 

Directorul Heritage despre obiectivele primei școli internaționale

„Ne propunem dezvoltarea complexă a copilului și crearea unor persoane care învață pe tot parcursul vieții, mențin un echilibru social și emoțional, dețin abilități intelectuale, fizice și morale pentru a fi membri independenți, responsabili și activi ai societății. Asemenea personalități, vor adopta principii înalte, respect de sine și integritate, care vor fi capabile să lucreze împreună și să se susțină reciproc pentru a deveni lideri. Astfel, copiii vor fi capabili să facă contribuții durabile pentru această lume”, a menționat directorul școlii Heritage, Bogdana Adamu, în cadrul evenimentului de astăzi.

Heritage anunță începerea evenimentului „Ziua ușilor deschise”, desfășurat la Radisson Blu

A început evenimentul „Ziua ușilor deschise”, anunțat de prima școală internațională „Heritage”, ceea ce înseamnă „moștenire”. Prin educație sunt împărtășite cunoștințele și experiența cu tânăra generație, iar copiii le acumulează și le multiplică, creând un nou viitor pentru țară.
Toți doritorii sunt așteptați astăzi, până la ora 20:00, la prezentarea publică ce are loc la
 „Radisson Blu Convention Center”.