17.12.2017 LIVE. Echipa UnVinCadou, câștigătoarea hackathonului Wine Hacks

Șapte echipe participă la Wine Hacks by Purcari, primul hackathon dedicat inovațiilor în industria vitivinicolă. Fiecare are câte o idee unică legată de îmbunătățirea modului în care vinul ajunge de la producător la consumator: poate fi o aplicație, un chatbot, o platformă web, un serviciu inovativ, etc. Astăzi vom afla cine va câștiga premiul în valoare de 20 de mii de lei pentru a transforma o idee într-o afacere profitabilă. Descrierea tuturor ideilor poate fi citită aici.  

IFrame

VIDEO. Câștigătorul Wine Hacks: „Sunt impresionat de prezentările colegilor”

Developer și autorul ideei bounty.wine (UnVinCadou), Vladimir Melnic, ne-a oferit primele declarații după ce echipa lui a câștigat locul I la Wine Hacks by Purcari: „Ne bucurăm mult că am câștigat acest hackathon. Sunt foarte impresionat de prezentările colegilor care au fost interesante, pe alocuri revoluționare”, a spus Vladimir. 

Echipa UnVinCadou, câștigătoarea hackathonului Wine Hacks. WineFrame și CryptoBottle, locurile II și

Juriul Wine Hacks a decis: câștigătoarea marelui premiu de la Purcari în valoare de 20 000 de lei este echipa bounty.wine (UnVinCadou). Locul II a fost cucerit de către echipa WineFrame, care a obținut un premiu în valoare de 10 000 de lei și un cadou de la Purcari. 
Echipa CryptoBottle s-a plasat pe locul III, câștigând 10 000 de lei și câteva sticle de vin de la Purcari.


FOTO. Ultima zi a hackathonului Wine Hacks, în imagini

În timp ce membrii juriului se află în sala de reuniuni pentru a alege echipa câștigătoare a acestei ediții Wine Hacks, vă invităm să vizionați fotografiile făcute astăzi la iHub. 


​​

​VIDEO. Finaliștii Wine Hacks vorbesc despre proiectele lor

Am stat de vorbă cu câte un reprezentant al fiecărei echipe care a ajuns în finala hackathonului Wine Hacks pentru a afla care sunt ideile lor menite să îmbunătățească industria vinicolă. Au mai rămas doar câteva minute până la startul prezentărilor în fața juriului!​


Matt Rutter: Vor câștiga acele echipe care deja își cunosc consumatorul

Unul dintre mentorii Wine Hacks și promotorul startupului Baby Moon, Matt Rutter, a împărtășit câteva gânduri cu privire la echipele participante. „Toți partcipanții au niște idei foarte bune, însă mulți dintre ei nu au reușit să definească exact cine va fi consumatorul produsului lor. Cred că vor câștiga acele echipe care au reușit sa stabilească cu precizie profilul consumatorului, care nu au stat toată ziua la birou, dar au ieșit afară pentru a vorbi cu oamenii și a afla care sunt preferințele lor", a spus Matt.


Membrii juriului Wine Hacks 2017

Juriul hackathonului Wine Hacks va fi alcătuit din trei persoane: Ana Chirița, Director Executiv al Asociației Naționale a Companiilor din Domeniul TIC; Sorin Bălănel, PR and Marketing director Purcari; Andrei Sorocan, Western NIS Enterprise Fund. 

Ziua prezentărilor finale la Wine Hacks. Agenda evenimentelor de azi. 

Bine ați venit la primul eveniment care leagă IT-ul de tradițiile industriei vitivinicole. Hackathonul Wine Hacks este în cea de a treia zi, ceea ce înseamnă că astăzi vom afla care va fi echipa câștigătoare. Prezentarea proiectelor va începe mai spre seară, iar, după aceasta, un juriu format de experți va anunța denumirea proiectului învingător.