Meciurile se vor juca pe zece stadioane din zece orașe: Bordeaux, Lens, Lille, Lyon, Marseille, Nisa, Paris, Saint-Denis, Saint-Étienne și Toulouse. Ediția din acest an aduce noutăți: pentru prima dată în istoria lor, Țara Galilor, Islanda, Albania, Slovacia și Irlanda de Nord s-au calficat la turneul final.

Ajuns la fi cea de-a 15 ediție, EURO 2016 din Franța are loc între 10 iunie și 10 iulie 2016. Meciul inaugural a fost disputat între Franța și România, pe Stade de France din Paris.
Și dacă se spune că fotbalul unește, competiția este un bun prilej de a petrece timpul în compania prietenilor și a familiei și de a profita împreuna de ce ne poate oferi fotbalul: emoții, intensitate și pasiune.

Urmărește Campionatul European de Fotbal în calitate HD

Intenționezi să vezi meciurile în calitate Full HD pe un ecran uriaș? Bucură-te de cea mai așteptată competiție sportivă a anului în confortul domestic, profitând de reducerile la televizoarele LED de la BOMBA. Savurează plăcerea fotbalului la un televizor cu ecran uriaș și calitate înaltă.

Cu cât mai mare e diagonala, cu atât mai mare e reducerea! Beneficiază acum de reducerea de 3000 de lei Ia televizorul Toshiba Full HD cu diagonala de 124 de cm, acum la prețul de doar 9999 de lei sau salvează 9000 de lei alegând televizorul Samsung Full HD cu diagonala de 139,7 cm la prețul de 25999 de lei.

Explorează varietatea de televizoare oferită de rețeaua de magazine Bomba. Investind în confort, investești în fericire.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.