„Stiam ca o sa apara aceste imagini. Suntem oameni cu totii, ne permitem si sa ne distram, uneori poate si mai deochiat. Undeva, intr-o sticla a mai ramas cognac de atunci si pana astazi. Da, a fost vreo 3-5 ani in uma. Am ascultat si muzica ruseasca, muzica nu are treaba cu politica si restul. Vizionare placuta! (n.r. - a fost păstrată ortografia originală a postării primarului)”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Mai târziu, Chirtoacă și-a completat postarea: „Inteleg ca este aruncata in contextul sedintei de maine din Consiliul Municipal Chisinau cu privire la revocare si referendum, ca sa aiba argumente si sa incerce sa acumuleze 34 de voturi necesare. Rezulta deci, ca recunoasteti ca toate celelalte argumente au cazut, a ramas demiterea pentru relaxarea din garaj... Succes baieti!”

Precizăm că cel care a distribuit filmulețele nu și-a afișat identitatea.

Redacția Agora precizează că întrucât nu am putut stabili identitatea celorlalte persoane apărute în filmuleț, fețele acestora au fost blurate. Cu o abordare mai amplă asupra subiectului vom reveni într-o ediție specială a rubricii „Dosarul Presei”.