- Ce semnificaţie are Silicon Valley pentru comunitatea de antreprenori din întreaga lume? 

- O dată ce am ajuns aici am aflat că oamenii sunt cu adevărat interesați de a construi companii. Am văzut cum mai mulți oameni doresc cu adevărat să știe cum să construiască o companie. Este vorba despre servicii și ceea ce putem face. 

- Ce părere aveţi despre evenimentele care sunt organizate în regiune şi la care participaţi?

- Deci, acest lucru a fost o mare oportunitate pentru mine, să vorbesc despre hoteluri și stațiunile mele. Sunt, probabil, una dintre unicile femei din acest spațiu, mai ales o femeie de culoare. Și a fost foarte interesant pentru mine să am posibilitatea de a lua cuvânt și de a vorbi despre o nouă companie pe care o construiesc. 

- Sunteţi o femeie de succes. Care au fost cele mai mari provocări?

- Cea mai mare provocare a fost întotdeauna să mă asigur că am fost relevantă pe piața de muncă. Am fost într-o situație - construiam o rețea de cablu la care am lucrat atât de mult, ca până la urmă doar bărbații au fost cei care au primit recunoașterea profesională. Cred că atât de des femeile nu primesc recunoaștere profesională, mai ales dacă nu sunteți parteneri și ați început o companie, bărbatul primește întotdeauna recunoaștere și acesta este modul în care societatea funcţionează. Nu contează cât de greu am lucrat sau ce programe am început, niciodată nu am primit această recunoaștere profesională. Oamenii mă întreabă unde am fost toți acești ani - Ai fost ascunsă sub o stâncă? Am fost acolo lucrând din greu. Dar, acesta este modul în care societatea este și acest lucru nu este doar în SUA, dar peste tot. Bărbaţii au tendinta de a obține recunoașterea profesională și cred că noi ca femei trebuie să continuăm să ne asigurăm că suntem acolo și că suntem relevante. Și tu trebuie să-ți dai seama cum să faci aceasta și eu chiar cred că este foarte important. Cred că o dată ce această relație s-a rupt, am fost în stare să găsesc puteri. Cum zicea mama mea. După ce am găsit noi puteri, eu am fost capabilă să construiesc o a treia companie. Este vorba despre mine și ce mi-am imaginat eu, modul în care am vrut să construiesc această companie. Acest lucru mi-a oferit atât de multă satisfacție, pentru că am fost în măsură să mă ocup de propria mea viață și săconstruiesc această companie mare. Dar, de asemenea, să aduc unii dintre cei mai buni oameni din domeniu în echipa mea. Poţi veni cu cea mai bună idee din lume. Eu nu am avut experienţă în domeniul hotelier, dar am știut cum să aduc pe cei mai buni oameni în acest domeniu. Atât timp cât m-au respectat și au împărtășit viziunea mea și nu au avut propria agendă.

 - Ce sfaturi le-aţi da femeilor care vor să-şi lanseze propria afacere?

- Ştiţi, voi doriți, întotdeauna, să angajați oameni care sunt mai inteligenți decât voi. Dar, din nou, asigurați-vă că ei au cele mai bune intenţii şi interese. Că vă respectă. Trebuie să fii cu ochii pe minge în orice moment. Vă rog să faceți acest lucru. De asemenea, stabiliţi care sunt limitele voastre în viață, deoarece există oameni care vin în viaţa voastră, la fel cum sunt vampirii energetici, care vor fura ideea voastră și vor fugi la bancă.