Și nu s-au oprit aici. S-au implicat și în campania „În brațele mamei” lansată de misiunea socială Diaconia. Cu ajutorul unui trainer picii au confecționat jucării pentru brad, care ulterior vor fi vândute la un târg de caritate. 

„Noi astăzi vom face fluturași și globulețe învelite în pânză. 00.27 băiețeii în pânză violet, iar fetițele în pânză mov”, le-a spus Mihaela Beșelea copiilor.

„Astăzi noi am reușit să creăm lucruri frumoase, făcute din suflet, din inimă pentru a-i ajuta pe cei care sunt mai puțin bucuroși decât suntem noi” a menționat învățătoarea, Alina-Mihaela Stratulat.

„M-am bucurat foarte mult astăzi să fiu alături de acești copii minunați, care au reușit să confecționeze jucării cu propriile mânuțe, astfel să-i ajute pe alți copii mai triști ca ei. S-au descurcat de minune și am fost mirată că au mâini atât de dibace”, a mai declarat Mihaela Beșelea.

Amintim ca anterior şi compania New Media Group a participat, de asemenea, în campania „În brațele mamei” lansată de misiunea socială Diaconia. Jucăriile confecționate de Agora, EA.md, Sensmedia și AdCenter au fost vândute în cadrul târgului de caritate de la Atrium.