„Video este cea mai atractivă formă de conținut la momentul actual în social media. Utilizatorii preferă să citească status-uri scurte, să înțeleagă dintr-o imagine o istorie întreagă, să economisească timpul atunci când vine vorba de consumul de informație. Ceea ce nu este neapărat rău, în era noastră, informații sunt multe. Câștigă cel care o prezintă într-un mod cât mai interactiv și dinamic”, a relatat expert în Social Media, Daniela Donici.

Totodată, Daniela Donici a ținut să menționeze și ușurința cu care utilizatorii mediei online sunt atrași, de platforme ca facebook, să privească conținutul video. Un link sau un text pierzând cu mult în fața unui material cu imagini video.

„Nimeni nu vine în social media pentru publicitate și încă plictisitoare. Un utilizator poate nu va cumpăra imediat un produs după ce va privi un video, dar el trebuie să vadă acel produs astfel încât să-l vrea”, a mai menționat expertul în social media.

Ținând cont de creșterea conținutului video în anul 2016, și de prognozele care anunță că în 2017 acesta va crește considerabil față de anul trecut, în top trenduri pentru următoarea perioadă vor fi: video, LIVE video, video 360 și VR. „Care brand nu are video, acela nu e în trend, dacă ar fi să o zicem mai în glumă mai în serios”, a mai adăugat Daniela Donici.