„Atunci când i-am propus să fie deputat și i-am oferit postul de ministru al Transporturilor și apoi al Apărării, partidul nu era SRL. Am impresia că Șalaru niciodată nu a fost membru al partidului. A profitat de el și acum face valuri. Dacă nu-i place, să se ducă în altă parte. Noi știm ce facem”, le-a spus Ghimpu jurnaliștilor, după ce a mers la Curtea Constituțională.

Ghimpu i-a mai sfătuit lui Șalaru „să nu se laude că e fondator al partidului”. „Oamenii care încearcă să meargă prin copaci mie nu-mi plac. Pământul e pentru oameni. Anatol Șalaru, de când a venit în primul Parlament, nu a făcut politică niciodată până anul trecut. Ce am făcut eu și ce a făcut el? El nu a putut face un partid, dar acum vrea să unifice partidele de dreapta... Să fim serioși”, a mai spus liderul PL. 

Amintim că ieri Șalaru a scris pe Facebook că pleacă din PL. Ulterior, liberalii au venit cu un comunicat de presă în care au spus că fostul ministru nu a scris nicio cerere de demisie și l-au trimis să depună cerere la „conducerea Facebook”.