Pensiunea „Vila Roz” a beneficiat, recent, de programul de asistență al Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională şi Guvernul Suediei. Cu ajutorul banilor oferiți, Liuba Railean a renovat terasa și bucătăria. 

Pensiunea „Vila Roz” se află pe malul râului Răut, în apropierea complexului arheologic „Orheiul Vechi”. În timpul vizitei lor, turiștii participă în cadrul master class-urilor unde descoperă tradiţiile şi bucătăria naţională.

Prețul unei șederi la vilă costă de la 19 dolari (cu mic dejun inclus) până la 49 de dolari (cu mic dejun, prânz și cina - inclus) pentru o persoană pe zi/noapte. În anul 2016, vila a fost vizitată de circa 1000 de persoane. Cel mai des o vizitează nemții, polonezii, americanii și australienii. Totodată, turiștii beneficiază de biciclete, cu care se pot deplasa în regiune.

Liuba Railean speră ca afacerea să se dezvolte și să poată creată mai multe locuri de muncă pentru locuitorii din regiune.

Pensiunea „Vila Roz”, alături de alte 5 pensiuni din  Rezervația cultural-naturală „Orheiul Vechi” au benenficat de programul de asistență al Proiectului de Competitivitate din Moldova. Scopul principal al asistenței a fost de a prototipa cele mai bune practici de turism rural, astfel contribuind la dezvoltarea rezervaţiei cultural-naturale „Orheiul Vechi” și a regiunii ca fiind un obiectiv turistic sustenabil.