Președintele RM, a vorbit despre mai multe subiecte discutate la Holercani. Printre ele și pachetul de acțiuni și șirului de întrebări puse în ultimele luni. De asemenea,

Dodon a anunțat că Krasnoselski a prezentat o  listă cu 10 funcționari din dreapta Nistrului, de pe numele cărora a fost scoasă orice învinuire penală și se pot deplasa, din nou, pe teritoriul Transnistriei. 

„Astăzi, domnul Krasnoselski mi-a prezentat lista a 10 funcționari. Inclusiv fostul primar de Varnița. Pe numele cărora au fost anulate dosarele penale. Era o problemă și aceste persoane nu puteau să intre în partea stângă a Nistrului”, a spus Igor Dodon.

Totodată, cei doi au discutat despre un eventual grup de experți, de pe ambele maluri ale Nistrului, care se vor întâlni pentru discutarea problemelor de actualitate.

Dodon a anunțat și despre o eventuală reparație a autostrăzilor M14 și M21. Pentru asta, președintele afirmă că vor fi colectate fonduri de la parteneri internaționali.

Este cea de-a doua întâlnire a celor doi de după investirea în funcție a lui Igor Dodon. Potrivit președintelui RM, următoarea întrevedere va avea loc în luna mai.