-20% la orice abonament
Ai -20% la orice abonament GIGA cu minute în rețea, naționale și internaționale incluse, până la nelimitat - de la doar 80 lei lunar. În plus, ai 3, 5, 6 și... până la 30 GB incluși în același abonament. Deci cu aceeași plată lunară, de la doar 80 lei, ai minute în toate direcțiile și trafic Internet la viteza 4G.

Telefoane de la 1 leu
Îți dorești demult un telefon nou? La Moldcell găsești modele de orice clasă și categorie de preț - de la accesibile până la Premium, cu achitare integrală, în rate, sau la Abonament. Echipa Moldcell te sfătuiește să atragi o atenție deosebită celor mai populare smartphone-uri de azi: General Mobile 5 Plus, Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy A5 și super oferta cu iPhone 6 (32 GB) la preț exclusiv de 8999 lei.

Accesorii pentru orice gust
Te-ai decis cu telefonul? Perfect! E timpul să-l asortezi cu un accesoriu. Huse, căști, ceasuri și brățări inteligente - alege culoarea și modelul potrivit, iar dacă ai dubii, consultanții Moldcell sunt aici să te ajute.

Echipa Moldcell te așteaptă în fiecare zi, de luni până duminică, cu oferte avantajoase în inima or. Căușeni. Și dacă nu ești localnic, ai un motiv în plus să descoperi acest frumos oraș și... noul magazin Moldcell.

P.