Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile anunțate pentru ziua de sâmbătă, 8 aprilie. Ploaia densă și vântul relativ puternic reprezintă motivul principal care va crea disconfort tuturor, iar accesul și munca pe faţa locului devin mult mai dificile. Vă mulțumim pentru înțelegere. Astfel, vă așteptăm de la mic la mare marți, 11 aprilie, în intervalul 13:00 - 18:00, cu mult soare și dispoziție bună.

Peste 1000 de voluntari vor planta simultan 5000 de puieți, trandafiri și tuia în cele cinci sectoare din capitală. Proiectul își propune implicarea elevilor, a societății civile, a instituțiilor publice și a publicului larg cu scopul responsabilizării față de mediu înconjurător.

Organizatorii vor asigura puieți, unelte de lucru, apă potabilă, chipiuri și mănuși de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare. Vom fi simultan în cinci locații: Centru, Botanica (Valea Trandafirilor), Biucani (Parcul La Izvor), Rîșcani (str. Florilor) și Ciocana.

Dacă îți iubești orașul și îți pasă de mediul înconjurător, vezi locația unde se vor planta puieții în sectorul tău și vino să înverzim împreună Chișinăul! 

Campania „Sădim Oxigen” este implementată de către Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova (AVI-Moldova) în parteneriat cu Preturile din fiecare sector al municipiului Chișinău, Asociația de Gospodărie a Spațiilor Verzi, cu suportul Kaufland.

P.