Delegația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în frunte cu deputatul Grigore Novac, a ajuns în Coreea de Nord, scrie dprktoday.com care publică și o poză.

Delegația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a avut o întrevedere cu preşedintele Prezidiului Adunării Populare Supreme (Parlamentul) din Coreea de Nord, Kim Yong Nam, informează joongdo.co.kr.

Potrivit rodong.rep.kp, întrevederea a avut loc într-o atmosferă prietenoasă.

Delegația Partidului Socialiștilor, împreună cu delegațiile din alte țări, a vizitat cel de-al 19-lea Festival de flori Kimilsungia de la Phenian organizat cu ocazia celebrării a 105 ani de la nașterea „liderului suprem” nord-coreean, Kim Il Sung. De asemenea, politicienii moldoveni s-au plimbat prin străzile capitalei nord-coreene, scrie yonhapnews.co.kr.

Reamintim că sâmbătă, autoritățile nord-coreene au organizat o festivitate amplă cu paradă militară dedicată împlinirii a 105 ani de la nașterea „liderului suprem” nord-coreean, Kim Il Sung. La eveniment a participat o delegație a Partidului Socialiștilor din R. Moldova, în frunte cu deputatul Grigore Novac.