Școala Internațională „Heritage” este o instituție de învățământ modernă, pentru copii de vârstă școlară, cu programe naționale și internaționale cu studiul aprofundat al limbilor străine, bazat pe abordarea individuală a fiecărui copil. „Heritage” își va desfășura activitatea în baza programului internațional si național de studii, oferind în același timp posibilitatea elevilor de a alege cursurile în limba engleză în cadrul unui program internațional. Aceasta le va oferi posibilitatea de a obține o certificare internațională.  

În cadrul „Zilei ușilor deschise”, fiecare vizitator va avea posibilitatea sa afle mai multe despre ce înseamnă „Heritage”, ce inovații propune pentru procesul de studii, cum va fi organizat procesul de învățământ și chiar cum vor arăta uniformele școlare.

Doritorii se vor putea familiariza cu sistemele International Primary Curriculum (IPC) și International Middle Years Curriculum (IMYC), pe care se bazează programul de studii „Heritage”. Aceste curriculumuri sunt aplicate cu succes în peste 1800 de școli din 90 de țări ale lumii, oferind absolvenților avantaje incontestabile, comparativ cu instituțiile de învățământ tradiționale.

Principiile Școlii Internaționale „Heritage” se bazează pe convingerea că toți copiii au dreptul la o educație relevantă, inclusivă și holistică, care să încurajeze gândirea critică, inteligența emoțională și auto-exprimarea fiecărui copil, pregătindu-l să aducă contribuții semnificative pentru societate.

Vizitatorii vor putea vedea și cum va arăta sediul Școlii Internaționale „Heritage” - un mediu colorat și prietenos, organizat meticulos pentru un proces de studii eficient, adaptat în detalii pentru confortul fiecărui elev, în perfectă concordanță cu cele mai înalte standarde internaționale de securitate.

Lucrările de construcție pentru sediul Școlii Internaționale „Heritage” au fost inițiate în luna noiembrie 2016, iar activitatea instituției va demara odată cu începutul anului de studii, la 1 septembrie 2017. Suprafața totală de construcție este de aproximativ 7500 de metri pătrați, iar capacitatea instituției de învățământ va fi de 450 de copii, cu o echipă de profesori și personal administrativ în număr de 100 de persoane. 

Mai multe detalii despre Școala Internațională „Heritage”, dar şi despre evenimentul „Ziua ușilor deschise” sunt disponibile la numărul de telefon 022 829925, 062022210 (9:00-18:00) sau la adresa de email info@heritage.md.

P.