De asemenea, Andrei Năstase se va întâlni cu reprezentanți ai Partidului Popular European, cea mai influentă familie politică europeană la care Platforma Demnitate și Adevăr a depus o cerere de aderare. 

Totodată, dând curs invitației Fundației europene pentru Dialog Deschis (Open Dialog), liderul Platformei DA și președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, dna Maia Sandu,  vor participa în data de 4 mai la Conferința dedicată situației actuale în domeniul politic și al drepturilor omului în Republica Moldova, alături de membri ai Parlamentului European din diverse grupuri parlamentare, de Ana Ursachi, avocat și apărător al drepturilor omului, Alexandru Machedon, activist al societății civile, filantrop, Lyudmila Kozlovska, apărător al drepturilor omului, președinta Fundației Open Dialog, Natalia Morari, jurnalist independent, președinte al Asociației „Media Alternativa”. 

În cadrul conferinței se va dezbate și informa opinia publică despre multiplele persecuții politice asupra opoziției antioligarhice și societății civile din țara noastră, derapajele antidemocratice ale guvernării  de tip cartel Plahotniuc-Dodon, strangularea presei libere și  tentativa de deturnare definitivă a cursului european.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.