„Prin acest pas important în dezvoltarea companiei noastre am făcut un pas mare în îmbunătățirea calității deservirii oferite clienților”, a declarat Dmitrii Svinarenco, Directorul Executiv Microinvest. „Sperăm că angajații și clienții noștri vor fi încântați de întâlnirile în noul oficiu și vor aprecia îmbunătățirea vitezei de lucru precum și a calității serviciilor noastre. Prin realizarea noului concept ne propunem să repoziționăm pe deplin Microinvest, astfel încât aceasta să devină lider în sectorul financiar  și  nu o instituție financiară de rând”.

Microinvest manifestă seriozitate în angajamentul său de a deservi întreprinderi și gospodării mici din Republica Moldova. Planul de renovare a filialelor reflectă încrederea tot mai mare a companiei în economia Republicii Moldova, atât în Chișinău, cât și în regiuni.

„După o perioadă de încetinire, resimțim energie nouă în economia moldovenească. Faptul că noul birou este deschis în or. Comrat, una dintre cele mai dinamice regiuni din țară, este destul de sugestiv. Peste tot în țară există multe întreprinderi micro și mici, care vor să se extindă, să implementeze noi tehnologii, să găsească noi piețe. Clienții noștri au așteptări din ce în ce mai mari de la instituțiile financiare: ei doresc servicii complete și moderne, personal profesionist, tranzacții rapide, acces on-line. Acestea sunt elementele pe care ne-am angajat să le asigurăm, iar noul design este unul dintre cele mai importante componente ale acestei abordări“- spune Rodica Jalba, Director Direcția Riscuri a companiei. 

În implementarea obiectivelor pe care și le-a propus: rebranding și extinderea serviciilor, compania este pe deplin conștientă de costurile pe care acestea le presupun. 

„Noul oficiu este doar un început, în următorii câțiva ani, ne propunem să renovăm complet filialele noastre din toată țara. Desigur, acest lucru presupune costuri, și puține companii, inclusiv bănci comerciale, sunt dispuse să meargă pe această cale. Suntem încrezători pentru că simțim cererea clienților și în paralel ne propunem să investim și în alte direcții. În special, ne propunem să îmbunătățim  platforma noastră „e-money”, pentru a pune la dispoziția clienților noștri business și persoanelor fizice posibilitatea de a primi transferuri bănești, plata serviciilor comunale, carduri de debit, dar și alte servicii“- spune Dumitru Strogoteanu, Director Financiar. 

Microinvest invită clienții și partenerii companiei la evenimentul organizat cu ocazia  deschiderii oficiale a filialei, care va avea loc la data de 16 Mai 2017, str. Pobedî 111, orașul Comrat, cu începere de la orele 15:00. 

Microinvest - un partener de încredere.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.