„Având o colaborare frumoasă şi de lungă durată ca parteneri economici, ne bucurăm dublu pentru faptul că aţi devenit câştigătorul promoţiei în calitate de persoană fizică. Această promoţie a fost organizată în premieră în Republica Moldova, iar dumneavoastră sunteţi unicul client bancar din ţara noastră, care va participa la Festivalul de la Cannes şi va avea parte de momente inedite, alături de celebre personalităţi din întreaga lume”, a remarcat Serghei Cebotari.

Vitalie Iaţişin, la rândul său, a mulţumit pentru oportunitatea de a vizita renumitul festival de film: “Va fi o experienţă nouă şi la sigur impresionantă pentru mine. Sunt recunoscător Moldova Agroindbank pentru şansa acordată”.

Câştigătorul promoţiei va beneficia de o călătorie pentru 2 persoane la Festivalul de film de la Cannes, care include: bilete de avion pentru cursa Chişinău - Nice (tur-retur), transfer de la aeroport la Cannes, cazare în hotel 4 stele, bilete pentru vizionarea filmelor incluse în programul Festivalului de la Cannes, alături de alte activităţi distractive stabilite de către organizatori.

Promoţia „A fi în lumea filmului este de nepreţuit” s-a desfăşurat pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în perioada 10 martie - 30 aprilie 2017. Participanţi ai campaniei au devenit automat toţi deţinătorii de carduri MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, emise de Moldova Agroindbank, care au efectuat una sau mai multe operaţiuni de plată pentru bunuri şi servicii prin intermediul POS-Terminalelor şi/sau prin Internet.

P.