În acest moment, compania CARLEAN dispune de o gamă largă de produse, care satisface cele mai rafinate gusturi și cerințe de calitate.

„Avem o gamă largă din produse de carne și mezeluri. Avem circa 80 de rețete, care sunt elaborate de noi. Toate au la bază rețeta tradițională, adică sunt produse fără substițieni din carne, naturale, fără soie, aditivi, coloranți sau produse genetic modificate. Acesta este crezul nostru încă de la momentul fondării companiei noastre”, a declarat Aureliu Leancă, fondatorul „CARLEAN”.

Premiul „Notorium” nu este unicul din palmaresul companiei CARLEAN. „În 2015, am mai fost apreciați cu trofeele Fundației Est Europene și a Camerei de Comerț și Industrie a Moldovei. Toate aceste premii, desigur, ne dau mult curaj și îndrăzneală de activa în viitor cu același concept de producere. Calitate fiind cel mai important element în producere”, a subliniat Aureliu Leancă, fondatorul „CARLEAN”. 

Întreprinderea dispune de utilaje tehnologice şi comerciale moderne. În cadrul companiei activează specialiști cu experiență profesională în domeniu. „Clienții pot găsi produsele noastre în unicul magazin de firmă pe care-l avem în Chișinău, de pe strada Hâncești”, a conchis Aureliu Leancă.

P.