„Planificăm ca în acest an să realizăm proiectul Casa de comerț „Moldova” din Nijni Novgorod, despre care am discutat anul trecut în timpul semnării acordului cu guvernatorul orașului, Valerii Șanțev”, - a declarat Renato Usatîi.

În acest context, Usatîi a subliniat faptul că, în general, vor fi expuse produse de larg consum, acestea fiind „produse de vinificație și produse alimentare, care sînt convins că vor fi pe placul locuitorilor din Nijni Novgorod, cu cel mai bun raport calitate-preț”.

„M-am adresat mai multor companii, unui număr de peste douăzeci, care au primit dreptul să exporte fructe, care au primit permisiunea „Rosselkhoznadzor” (Serviciul Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară din Rusia), unele companii vinicole au primit permisiunea „Rosspotrebnadzor”-ului (Serviciul Federal pentru supravegherea în domeniul protecției drepturilor consumatorilor și bunăstării populației)”, - a mai adăugat Renato Usatîi.

Mai mult decît atît, primarul de Bălți a atras atenția la atractivitatea economică a capitalei de Nord pentru antreprenorii ruși. Din spusele lui Usatîi, „orașul Bălți reprezintă o platformă destul de bună pentru companiile rusești care ar putea, inclusiv, să iasă pe piața Uniunii Europene. În acest sens, Zona economica liberă Bălți este un instrument destul de profitabil”, - a conchis primarul de Bălți, Renato Usatîi.

P.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.