„Pe Tripadvisor oamenii caută călătorii beton. Doar în august 2016 am avut peste 4 miliarde de afișări pe pagină. Aici putem vedea pentru ce orașe optează lumea, dacă aleg să meargă la munte sau la mare, ce hoteluri compară, ce prețuri caută.

Echipa noastră poate să analizeze data și să vadă tendințele. De exemplu, la ce locuri se uită oamenii acum, și la care nu se uitau anul trecut”, a spus Ballard, fiind întrebat despre specificul vizitatorilor Tripadvisor și data care vine de la ei.

Potrivit acestuia, Tripadvisor lucrează intens cu orașul Dubai și cu Guvernul Franței pe segmentul turismului.

Ballard a mai spus că, din experiența de la Tripadvisor, este bine ca interfața unui site să fie similară atât pe varianta desktop, cât și pe cea mobilă.

Directorul de la Tripadvisor a venit cu o recomandare pentru Republcia Moldova în domeniul turismului: „Cel mai bine e să ai o personalitate unică. Am fost în Moldova. Oamenii sunt foarte calzi și prietenoși. Dacă puteți transmite acest mesaj, acest tipaj de personalitate în lume, acest lucru poate avea un succes mai mare decât unele obiective turistice care există și în alte părți ale lumii”.

Video: privesc.eu