„Eu am înțeles că Șevciuc e în Chișinău. Dar chiar să fim oare vecini?

Ups. Apropo, dle Andrian Candu, ziceați că e ceva cu securitate, ăsta mornăia că vor să atenteze la el. Poate îl duceți naibii de lângă copiii noștri dacă e așa treaba? De dorit exact în capătul opus al străzii Bernardazzi, în penitenciarul 13. Mai schimbă o vorbă cu prietenul lui Filat, poate i se alătură între timp și al doilea artizan al schemei Energocapital?”, a scris autorul pozei pe Facebook.

Acum două zile, președintele Parlamentului a declarat că autoritățile R. Moldova specializate pe domeniul de securitate țin situția sub control, monitorizând și desfășurând toate acțiunile necesare în cazul Șevciuk.

„Se știe absolut tot și sunt implicate toate autoritățile. Sunt depuse maxim de eforturi ca să se respecte, pe de o parte, regulile clare de protecție a drepturilor omului, și pe de altă parte, se depun toate eforturile pentru securitatea R. Moldova”, a spus Andrian Candu.

Amintim că joi, 13 iulie, deputații au respins propunerea deputatului PLDM, Tudor Deliu, de audiere a directorului SIS și a vicepremierului pentru reintegrare în legătură cu informațiile apărute despre aflarea lui Șevciuk în Chișinău.

„Noi nu putem să trecem Nistrul, iar ei se plimbă liber prin Chișinău fără să-i întrebe nimeni. Cei care timp de 4 ani au avut o atitudine dușmănoasă față de autoritățile RM, cei care au supus umilinței profesorii, elevii și părinții din liceul din Tiraspol unde se predă în limba română”, a spus Deliu.