Mai multe surse au raportat că Beyoncé și Jay-Z trăiesc, deocamdată, la un conac din Malibu cunoscut sub numele de La Villa Contenta. Proprietatea din fața oceanului a fost pusă spre vanzare pentru 75 milioane de dolari, ceea ce a făcut-o una dintre cele mai scumpe case de pe piață. Beyonce și Jay-Z se presupune că plătesc 400.000 de dolari pe lună pentru a închiria proprietatea.

Proprietatea are 6,3 hectare pe coasta Pacificului și o casă principală cu o suprafață mai mare de 12.000 de metri pătrați. Oaspeții intră mai întâi printr-o poartă spre casă, înainte de a trece printr-o curte înconjurată de palmieri luxurianți, scrie revista Vogue.

În interior, camerele de zi duble, o bibliotecă și un centru media oferă spații interioare ample, în care locuitorii se pot relaxa. În exterior, terasele oferă spațiu locativ pentru a vă bucura de vederile magnifice ale casei.

Proprietatea include, de asemenea, piscine interioare și în aer liber, un teren de tenis, o pensiune și o cramă. Cu alte cuvinte, are tot ce ai avea nevoie să faci pentru o vară minunată.

Mai jos, aruncați o privire la interiorul La Villa Contenta.