Certificatul cu suma indicată pentru comună a fost transmis primarului localităţii, Alexandru Bondari, ales din partea „Partidului Nostru”, de către vicepreşedintele formaţiunii Dumitru Ciubaşenco şi angajaţii fundaţiei.

Împreună cu primarul, el a felicitat locuitorii satului cu prilejul sărbătorii. În cadrul evenimentului festiv au fost onorate tinerele familii, familiile cu copii născuţi în acest an, cei mai vîrstnici locuitori ai satului şi cuplurile care au marcat „nunta de aur”, adică 50 de ani de căsătorie.
În decursul a doi ani a activităţii sale, din iulie 2015 şi pînă în iulie 2017, Fundaţia „Renato Usatîi” a transmis pentru susţinerea financiară a proiectelor din întreaga ţară peste 30 de milioane de lei. Printre cele mai grandioase iniţiative a fost ajutorul pentru crearea infrastructurii oraşelor şi satelor Moldovei, practic din toate raioanele ţării.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.