Banca oferă condiții preferențiale de finanțare și grant din partea BERD și UE, dacă aveți ambiția să vă aliniați afacerea la standardele UE și să vă extindeți pe piețele externe. 

Mobiasbancă este singura bancă din Moldova care acordă credite din surse internaționale pentru întreprinderile mici și mijlocii cu componentă de grant în valoare de 10-15% din suma creditului, care este transferat imediat după implementarea cu succes a proiectului. 

Suma maximă a creditului care poate fi contractată este de 3 000 000 Euro pe un termen de 120 luni. În plus, linia de creditare se extinde pentru un spectru larg de scopuri eligibile spre finanțare, implică asistență tehnică gratuită a experților internaționali și consultanță la implementarea proiectului. 

Din aprilie a.c., când a fost lansată linia de finanțare, 6 întreprinderi mici și mijlocii au beneficiat deja de credite pentru dezvoltarea afacerilor din sursa EU4Business-BERD, iar 3 aplicanți au obținut deja și componenta de grant, ca urmare a implementării planului investițional. 

Vizitați cea mai apropiată filială a Mobiasbancă, comunicați despre planurile Dvs. de dezvoltare a afacerii, prezentați actele aferente și aplicați pentru un credit EU4Business-BERD.

Pentru mai multe detalii, apelați serviciul Contactell la numărul de telefon 022 256 456, disponibil 24/24.

P.