Dragoș: „Am fost în vacanță. Ne-am jucat, am alergat. Omul are nevoie să se odihnească pentru că a obosit. Locul ideal pentru vacanță este departe - în SUA. Acolo sunt mașini”.

Bogdan: „Am să mă duc în vacanță și mă voi distra pe plajă. Am propus să mergem în Grecia, dar s-au înmulțit oamenii. Era mai ieftin să plecăm în Grecia, dar mergem în Bulgaria. Omul depune mult efort când muncește”.

Amedeea: „În vacanță am fost acasă. După muncă grea la lucru, școală și grădiniță”.

Ionuț: „Am fost în Budva, Muntenegru. Am mâncat ceva gustos - deserturi și mâncare pe care mama o gătea. Vacanța mea de vis a fost la marea Adriatică, doar că au venit mulți oameni și au murdărit marea cu picioarele”.

Cataleea: „Nu am fost nicăieri. Am fost cu mama în oraș și am cumpărat o carte despre prințese. Când suntem în vacanță trebuie să ne odihnim, să ieșim afară, să respirăm aer”.

Valeria: „Am fost în România, la munte. M-am distrat la piscină cu verișorii mei. Eu cred că este foarte important ca oamenii să se ducă în vacanță, pentru că toată lumea trebuie să se relaxeze. Nu e bine să stai tot timpul concentrat. O vacanță ideală este când petrec timpul cu familia și prietenii”.  

Răzvan: „Am fost în România și am urcat muntele. Oamenii se duc în vacanțe, pentru ca să nu îi doară spatele. Când urcăm muntele în pădure, noi respirăm - organismul nostru e curat”.

Gabriela: „Am fost în Ucraina. Am înotat și ne-am distrat. Oamenii se duc în vacanțe, pentru că au nevoie de odihnă. Nimeni nu poate lucra non-stop. O vacanță perfectă este când: este o plajă mare, marea este curată și o căsuță mare cu piscină”.

***

Dacă vă place această emisiune, donați pe contul: https://www.patreon.com/emisiuniAgora.