În discursul său, la inaugurarea noii stații PECO, reprezentantul Companiei BEMOL, Sergiu Gribincea a venit cu un mesaj de mulțumire adresat partenerilor dar și autorilor proiectului. El a ținut să menționeze că implementarea acestei ideii a fost posibilă datorită Guvernului Republicii Moldova, care crează un climat investițional favorabil ce stimulează economia țării și creează noi locuri de muncă. 

Noua staţie de alimentare este dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care asigură buna funcţionare a pompelor de alimentare. Acestea corespund celor mai înalte standarde şi asigură calitatea combustibilului, care este foarte importantă pentru rezistenţa motorului. 

 

Proiectul a fost elaborat de designeri italieni ai companiei WISP-Architects.

Noua benzinărie este perfectă pentru cei care preţuiesc fiecare minut. Aici, şoferii şi pasagerii pot nu doar să-şi alimenteze maşina, ci şi să beneficieze de serviciile magazinului și a cafenelei cu terasă. 

Noua stație este încadrată armonios în arhitectura urbană. Zona din preajmă a fost iluminată, au fost construite trotuare şi piste pentru biciclişti.  

De asemenea, băncile, florile şi gazonul amintesc de un coltisor de parc. Astfel ca fiecare popas la BEMOL să devină o experiență plăcută. 

P.