Socialistul Ion Ceban s-a arătat indignat de faptul că mai mulți responsabili nu au prezentat rapoartele cerute de fracțiunea PSRM.

În cadrul ședinței, Ceban a propus consilierilor o pauză până marți la ora 10:00, pentru ca până atunci, un grup de lucru format din reprezentanții tuturor partidelor să examineze proiectele de decizie, precum și rapoartele cerute de socialiști.

Liberalii au fost împotriva acestei propuneri. „Îndemnul meu e să continuăm lucrările ședinței, pentru că CMC nu s-a întrunit mai bine de o lună. Avem chestiuni extrem importante pe ordinea de zi, care trebuiau aprobate până la 31 august. Astăzi sunt puse în dificultate lucrările de reparație a drumurilor. Este pusă în pericol reabilitarea stației de epurare a mun. Chișinău și transportarea deșeurilor la Țânțâreni”, a declarat Ion Cebanu, consilier PL.

„Am solicitat în repetate rânduri prezența responsabililor, a rapoartelor pentru clarificare. Bani cu ochii închiși nu va da nimeni, pentru că sunt banii municipiului. Dacă voi v-ați obișnuit să furați cu sutele de milioane, n-o să treacă mai departe acest lucru. Nu vom vota până nu vom clarifica. Și nu ne puneți în situație”, a replicat socialistul Ceban.