Andrian Candu, care și-a încheiat vizita oficială în Turcia, i-a mulțumit lui Recep Tayyip Erdoğan pentru susținerea Republicii Moldova, atât la nivel economic, politic, cât și social.
 
„Relațiile dintre țările noastre, construite de-a lungul celor 25 de ani, au ajuns mai mult decât diplomatice. Am trecut în revistă toate realizările, dar și noi obiective care vor impulsiona investițiile, creșterea economică și a nivelului de trai al populației din Republica Moldova”, a scris Andrian Candu pe facebook.
 
Cei doi au vorbit și despre riscurile și provocările de securitate din regiune, iar președintele Erdoğan a menționat că Turcia condamnă orice formă de separatism și a declarat că statul pe care îl conduce îi va încuraja mereu pe găgăuzi să se integreze în procesele din Republica Moldova, să învețe limbile găgăuză și română și să participe activ în treburile interne.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.