Puteți beneficia de până la 500 000 lei fără gaj și posibilitatea de a vă finanța capitalul circulant pe termen de până la 5 ani.

Iar pentru extinderea afacerii aveți 10% reducere la rata dobânzii la creditele pentru investiții.

Totodată, datorită parteneriatului băncii cu multiple organizații internaționale de finanțare, puteți accesa creditare în condiții preferențiale și alte avantaje, inclusiv: grant de la 10 la 15% în cadrul programului cu BERD și UE EU4BUSINESS-EBRD Credit Line, 40% grant din programul IFAD, până la 50% din valoarea gajului pentru suma creditului contractat poate fi garantată de InnovFin, precum și puteți obține garanție bancară în doar 2 ore la prețuri promoționale.

„Mobiasbancă și-a obișnuit deja clienții cu stabilitate și produse financiare oferite în condiții atractive. Noua ofertă comercială vine să susțină și mai mult mediul de afaceri să se dezvolte și să-și sporească competitivitatea”, a menționat Filip Kotora, Director Comercial Retail Banking.

În plus, oferta pentru deservirea curentă a companiei include gratuități și reduceri avantajoase la produsele bancare BusinessCard, MobiasSMS, deschiderea/ deservirea contului curent nou, deservirea sistemului Client-Bancă și plățile intrabancare în lei.

Vizitați cea mai apropiată unitate Mobiasbancă sau contactați consilierul personal și profitați de noua ofertă, valabilă până la 31 decembrie a.c.

Pentru alte detalii, apelați serviciul Contactell la 022 256-456, disponibil 24/7.

P.