Conferința a debutat cu o sesiune inedită de networking. Participanții au avut posibilitatea să interacționeze între ei în automobile clasa premium, făcând schimb de cărți de vizită și vorbind pe scurt despre activitatea pe care o practică.

Au urmat workshop-urile „CRM. Sistematizarea proceselor, clienților și a vieții” cu Nicolae Șoitu și „Gândește global, acționează local” cu Diana Mardarovici, președinte JCI România 2016.

Ziua a doua a Conferinței a adus multă energie și drive. Speakerul Ilie Dercaci a dat startul evenimentului cu exerciții practice pentru dezvoltarea obiceiurilor de succes. Al doilea speaker, directorul general al companiei Tandem, Corneliu Său a venit cu exemple din viața și activitatea sa, vorbind despre importanța de a face afaceri cu pasiune și de a trăi la maxim. Seara a fost încheiată de autorul și speakerul din România, Andy Szekely care a venit cu programul „De la Obiectiv la Rezulat”, cu informații și activități practice.

Ziua a treia a Conferinței Naționale JCI Business Drive a început foarte matinal cu Clubul 5 AM cu speakerii Ilie Dercaci și Andy Szekely. Dimineața a continuat cu flash-mob-ul „Business pe biciclete” cu scopul de a promova în rândul antreprenorilor un transport sănătos și ecologic pentru mediul încojurător. Acțiunea este desfășurată de către Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova al patrulea an consecutiv.

Conferința s-a încheiat cu sesiunea „Consultație cu specialiști” la restaurantul Oliva din Chișinău. Participanții au avut ocazia să adreseze întrebări și să discute cu specialiști din diverse domenii: Angela Cebotari, resurse umane, Alexandru Panfilii, finanțări, Alexandru Vasile Sainsus, blockchain, Zinaida Soroceanu, comunicare, Ruslan Cojocaru, branding, Vlad Ghenciu, marketing, Victoria Ursu, nutriție și sănătate, și Dumitru Talmazan, marketing digital.

 

Business Drive reprezintă o serie de conferințe în cele mai mari orașe ale țării organizată de JCI Moldova cu scopul de a dezvolta participanților abilități de lideri și antreprenori, descoperind puterea lor interioară.

Partenerii conferinței au fost AGEPI, StarNet, CUN Auto Rentals, Bestseller, Reliable Solutions Distributor, Rabota.md și centrul de excelență Tekwill. 

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 120 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor dornici să schimbe în bine comunitatea locală. Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat în anul 2011, iar la momentul de față activează patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei.

 

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lider, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.