Un singur bilet, valabil două zile

Ediția din acest an a sărbătorii vinului va avea un caracter eco-responsabil. Astfel, Ziua Națională a Vinului își propune să evolueze spre un alt nivel de conștientizare eco, promovând standarde europene în materie de sustenabilitate. Sub genericul „Păstrăm legenda vie”, Ziua Națională a Vinului va avea loc la 7 și 8 octombrie în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Cumpără biletul cu beneficii

La un preț promoțional de 150 de lei, biletul include o serie de avantaje vizitatorilor odată ajunși în Piața Marii Adunări Naționale. Prezentând biletul la cortul Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV), organizatorii vor oferi în schimbul lui următoarele:

1. un pahar din tritan (100% reciclabil), însoțit de un accesoriu special de purtat în jurul gâtului (port pahar);

2. 21 de degustări de vinuri (pe parcursul celor două zile ale sărbătorii);

3. bilete de călătorie cu troleibuzul pentru a încuraja vizitatorii să-și lase mașinile acasă;

4. reducere de 20% la articolele promoționale Wine of Moldova (șepci, tricouri, pahare etc);

5. pliante cu programul Zilei Naționale a Vinului 2017 și o hartă cu amplasarea stand-urilor.

Primele bilete la preț promoțional de 150 de lei au fost puse în vânzare prin platforma iticket.md, de asemenea pot fi cumpărate la Vinoteca Wine.md(strada Pușkin 15), casele Palatului Național „Nicolae Sulac” și Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău. În ziua evenimentului, biletele vor costa 200 de lei și vor putea fi cumpărate la intrările amenajate în Piața Marii Adunări Naționale pentru Ziua Națională a Vinului.

Te așteptăm să cunoști legenda Vinului Moldovei și să înveți să o păstrezi în armonie cu natura!