„Vom avea parte de trucuri în aer din partea echipelor de piloți de cea mai înaltă categorie și spectacole acrobatice de excepție de la parașutiști. Nu va lipsi expoziția de aeronave de diferite categorii și echipamente de lucru ale Aeroportului. Pe lângă aceste, veți avea ocazia să admirați capacitățile de pilotaj a unui elicopter și multe altele”, se arată într-un comunicat al companiei.

„În premieră pentru Moldova, renumita echipă de baschet acrobatic - Dunking Devils vor fi prezenți la evenimentul din 30 septembrie. Recent, aceștia au cucerit Slovenia cu performanța extremă pe acoperișul unui tren în mișcare”, anunță Avia Invest.

Pentru copii vor fi organizate mai multe activități: „Va fi amenajată o zonă care va activa pe teritoriului Aeroportului de la ora 10:00 până la 18:00. Aici, cei mici, se vor distra la trambuline, în același timp vor învăța în cadrul atelierelor de creație arta baloanelor de săpun, dar și vor participa la diferite activități și experimente educaționale”.

Totul va culmina cu un concert la care vor evolua Dara, Sun Stroke Project și Zbob și Zdub.

Evenimentul va începe la ora 10:00 și se va încheia la 18:00. Accesul se va face de la Aeroportul Vechi. Intrarea este liberă.