Eşti online oriunde, disponibil permanent, la curent cu tot ce este nou şi mereu alături de toţi cei dragi ai tăi. Activităţile preferate nu se mai opresc. Descarcă filme, fişiere de mari dimensiuni, urmăreşte online video-urile şi emisiunile preferate, ascultă muzică şi distrează-te liber pentru că Unite îţi multiplică plăcerile oferindu-ţi cel mai mult trafic Internet bonus pentru loialitate.

La abonamentul Internet Nelimitat 250, ai 50 GB incluşi ca să fii mereu conectat, modem 4G+ cu Wi-Fi cadou la conectare, iar după un an de aflare în reţea primeşti bonus incredibil de 120 GB trafic Internet mobil (câte 10 GB lunar). 

Alege să fii numărul 1 - conectează-te la Operatorului numărul 1 de Internet mobil - Unité pentru a trăi mai intens momentele de bucurie. Unite îţi răsplăteşte generos loialitatea cu cel mai mult Internet mobil oferit bonus, modem cadou la conectare sau dacă nu ai nevoie de modem poți alege opțiunea „nopți nelimitate” (între orele 00:00 - 06:59), pentru a naviga cât mai mult pe net la viteza maximă, de până la 175 Mbps.

Întâmpină toamna cu operatorul numărul 1 de Internet mobil - Unité. Parte a familiei Moldtelecom.

Detalii la 200 200.

www.unite.md

P.