Iată cinci motive ca să vii la MACRO 2017:

1. Interacțiune cu factorii de decizie și experți internaționali. În acest an, 14 vorbitori inclusiv factori decizionali, experți de politici, gânditori locali din Ungaria, Norvegia, Belgia, Marea Britanie, România și Republica Moldova își vor da întâlnire pentru a discuta perspectivele de dezvoltare ale Republicii Moldova până în anul 2030.

2. Ultimele tendințe economice. Vorbitorii din cadrul celor 3 panele vor discuta tendințele, oportunitățile și riscurile economice, sociale și de guvernanță precum și modul în care acestea modelează traiectoria de dezvoltare a țării.

3. Prezentarea Raportului de stare a țării pentru 2017, care cuprinde o radiografie economică și socială a țării. Prezentarea principalelor constatări ale publicației este o componentă logică a evenimentului, care în acest an își propune să evalueze decalajele dintre Republica Moldova și țările din Europa Centrală și de Est și să vină cu recomandări pentru a spori rezistența țării la șocurile externe. Raportul va veni și cu un mesaj special care ține de procesele economice neobservate și relația lor cu economia formală.

4. O abordare echilibrată a modelului de creștere economică ține în special de diversitatea domeniilor și a mediilor din care provin vorbitorii, cât și interacțiunea cu reprezentanții din sectorul politic, economic și social.

5. O platformă unică pentru un networking calitativ este un alt motiv pentru care merită să participi la conferința MACRO 2017 - o ocazie splendidă de interacțiune cu vorbitorii celor 3 panele și participanții de la eveniment.

Nu ratați ocazia să ne urmăriți online. Evenimentul va dispune de o platformă de comunicare live pe site-ul agora.md și pagina dedicată de Facebook MACRO Conference