„Anii de școală au fost intenși și cu multe emoții. Cred că sunt memorabili. E bine să-i păstrăm ca o amintire într-o cutie și să o deschidem ori de câte ori vrem ceva pur și frumos, nevinovat”

„Erau profesori care nu îmi creau doar mie senzație de dezechilibru emoțional, dar la toată clasa. Era vorba de profesoara de chimie, era dură - dar o profesoară extraordinară”

„La lecția de istorie toată clasa chiulea. Noi rămâneam să răspundem și să încasăm toate întrebările. Am decis să chiulim și ne-am întâlnit pe hol cu diriginta. A doua zi era ședința cu părinții și am rugat-o să nu vorbească despre aceasta, dar oricum... Ne-am simțit trădate. Dar acum ne amintim cu zâmbetul pe buze”

„Din vorbele unei profesoare, generații ca noi nu vor mai fi. „Clasele mici care vin nu sunt ca voi. Mă uit în ochii lor și nu mă regăsesc”. Sper că au fost exemple nereușite, pentru că ar fi trist, dacă ar fi așa”

„Școala te schimbă. Sunt 30 de colegi și toți diferiți. Nu poți place tuturor, și nici nu trebuie. trebuie să fii puternic. Nu trebuie să te lași influențat și să te ducă la extreme anumite păreri”.