„Lucrătorii din educație sunt sculptori de caractere și destine. Acest fapt este esențial pentru dezvoltarea unei societăți. Pentru că însumi vin dintr-o familie de dascăli, am învățat să prețuiesc această profesie și să-i acord respectul cuvenit. M-am bucurat să mă alătur colegilor de la Fundația Edelweiss și să o felicităm pe doamna Olesea Dani, prima câștigătoare a concursului „Cel mai iubit dintre dascăli”, pentru dedicație, pentru modul ȋn care reușește să cultive elevilor pasiunea pentru materia pe care o predă, dar ṣi pentru afecțiunea prin care le-a câștigat încrederea și admirația. La mulți ani, doamnei Dani și tuturor celor, care lucrează în domeniul educației!”, a scris Vlad Plahotniuc pe pagina sa de facebook.

Olesea Dani, profesoară de la Liceul Teoretic „Traian” din Chișinău a primit un laptop și un set de cărți de colecție. Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” a desemnat-o câștigătoare a primei etape a concursului, după ce mai mulți elevi din clasa a IX-a au nominalizat-o drept „cel mai iubit dascăl”. Câștigătorii fiecărei etape sunt premiați în data de cinci a lunii următoare.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.