„Nu este adevărat că Dodon și Plahotniuc au fost împreună în noaptea când se anunțau rezultatele alegerilor. Domnul președinte a fost cu noi. Pe la 2 noaptea președintele a făcut conferință cu jurnaliștii, iar după asta toți jurnaliștii, pe la vreo 2-3 de noapte, au fost chemați la o cupă de șampanie. Noi restul am stat până dimineața la sediu partidului. Domnul Munteanu este un michiduță care o să spună multe. Dacă o să-i șoptească Plahotniuc, el o să ia și asasinarea lui Kennedy asupra sa”, a declarat Novac la emisiunea „Important” de la TVC21. 

Însăși președintele nu a comentat niciodată afirmațiile lui Munteanu, deși a fost întrebat de jurnaliști de mai multe ori. 

„În acea zi domnul Dodon a avut o convorbire cu președintele Poroșenko care l-a felicitat cu rezultatele obținute și care i-a pus niște condiții cu privire la situația în care ar putea să viziteze Ucraina, pentru că aceste condiții erau determinate de felul în care a avut un discurs candidatul în campania electorală și care nu erau acceptabile pentru Ucraina. Și cel mai interesant lucru este cine i-a transmis receptorul candidatului Dodon care încă nu era președinte atunci. Evident că acea persoană era liderul PD și de la asta pornim”, spunea Igor Munteanu la ProTV.