Moderatoarea și invitații nu au fost de acord cu Ana Guțu, care afirma că Republica Moldova a primit o serie de investiții și împrumuturi nerambursabile de la UE și România, cât și dorința unor cetățeni de a se uni cu teritoriul de peste Prut.

„Nu trebuie să manipulați. Maria v-a promis? Mă deranjează când dezbaterile au loc în așa fel. Așa cum au fost conduse astăzi de dvs (moderatoare). Nu m-ați ascultat. Transmiteți salutări bunicii. Nu este corect ce ați făcut astăzi. Fiți sănătoasă”, a precizat Ana Guțu.

În timpul emisiunii, moderatoarea a insistat pe anumite subiecte și, pe alocuri, nu a permis fostei deputate să vorbească și a ridicat tonul vocii în timpul discuției.

La scurt timp, Ana Guțu a scris pe pagina de Facebook a site-ului nostru: „Agora, am plecat pentru ca moderatoarea habar nu are de deontologie profesionala, si, vizibil a fost un complot dezgustator pentru a ridiculiza unionismul. Maria Levcenco a coborat la nivelul românofobilor din coloana a cincea - vizibil deranjata de implicarea lui Traian Basescu in politica de pe Bâc".