Prima pagină

De câteva zile, cititorii AGORA se pot bucura de o nouă formă de afișare a știrilor de top pe prima pagină. Noul design al blocului principal pune accent pe cele mai importante 5 știri ale momentului. Totodată, prima pagină aduce și o altă noutate: imediat sub blocul de știri principale citiorii sunt invitați să urmărească cele mai noi știri video produse de echipa editorială. 

Paginile interne

Tendurile globale arată că utilizatorii de Internet, dar și consumatorii de știri preferă să urmărească mai mult conținut video. Noul modul video din paginile interne vine să susțină acest trend. Cititorii vor primi recomandări video din partea redacției AGORA, după care vor putea să citească știrile, în timp ce secvența video rulează în partea stângă a ecranului. 

Amintim că în luna august AGORA a lansat noi versiuni ale aplicațiilor sale mobile pentru iOS și Android, dezvoltate de compania Sens.media

Cititorii noștri sunt invitați să testeze noile noastre produse, schimbările de aspect și sunt îndemnați să facă recomandări cu privire la dezvoltarea lor de mai departe la adresa info (a) agora.md. Amintim că AGORA este o investiție media privată, un site de știri lansat de Interact Media în februarie 2014.