Potrivit autorilor proiectului, acest parc IT este apreciat de Ministerul Economiei și Infrastructurii din Republica Moldova.

„Îmi doresc ca acest parc să devină un „Silicon Valley” în Moldova. Acest proiect este planificat pentru 4 etape. În prima etapă a fost renovată o clădire, unde se desfășoară o școală de IT - Academy+, considerată un complex educațional pentru dezvoltarea unui viitor IT de succes”, a declarat Alexandru Machedon, fondator Starnet.

Următoarea etapă constă în finalizarea blocului A cu oficii moderne, arii de co-working, îmbunătățirea ariile verzi și a locurilor de parcare. Digital Park va avea propria infrastructură necesară pentru rezidenți: spații cu oficii moderne, 1 ha de arii verzi cu zone de relaxare și cafenele și locuri de parcare pentru toți rezidenții parcului.

La final, complexul va oferi circa 30.000 m2 pentru oficii, 3000 m2 pentru săli de conferințe și zone comune pentru rezidenți, 3000 m3 de spații de coworking, 9200 m2 pentru un parc cu un havuz și o zonă recreațională, 4300 m2  pentru terase, 400 locuri de parcare, un complex sportiv de 2000 m2, un centru cultural cu un auditoriu care va avea o capacitate de 500 persoane, 1700 m2 pentru cafenele și restaurante.

Cam așa va arăta zona verde a complexului, care va avea 9200 m2: 

Iată la ce etapă se află construcția complexului la acest moment: