Instituția care deține recordul este Colegiul Național de Viticultură și Vinificație, cu datorii de peste 44 de milioane de lei, iar pe al doilea loc - un alt colegiu - Mondostud Art cu o datorie de peste 13 milioane de lei. 

În top 10, mai exact pe locul 6, găsim compania Ascom, fondatorul căreia este Anatol Stati, cu datorii de 5 milioane de lei. Cu o poziție mai sus e și Regia Transport Electric, cu datorii de 6 milioane de lei. Cu peste 2 milioane de lei sunt datoare companiile JLC, Incomlac și Floare Carpet. 

Pe listă mai găsim și SRL Valiexhimp, directorul căreia a fost reținut doi ani în urmă într-un caz de dobândire a creditelor prin înşelăciune de la Banca de Economii.

Printre debitori sunt și teatrul de marionete, teatrul Ginta Latină, Hotelul Chișinău, Direcția Construcții Comunale a Primăriei Chișinău și altele. 

Netransferarea, transferarea tardivă sau transferarea incompletă a contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii, pentru toate temeiurile şi felurile de plăţi la care, conform legislaţiei, se calculează contribuţiile menţionate, potrivit alin. (2) art. 2941 al Codului Contravenţional nr.218 din 24.10.2008, se sancţionează cu amendă de la 30 la 50 de unităţi convenţionale aplicată persoanei cu funcţie de răspundere.