Co-fondator al Venture Connect, o platformă de suport pentru antreprenori de tech start-up și investitori, Marius Ghenea s-a implicat în multe activități educaționale, fiind profesor de Antreprenoriat, Inovație și New Business Ventures în cadrul Maastricht School of Management, programul Executive MBA, de asemenea, a fost co-organizator al School for Startups Romania, prima școală de antreprenoriat din sud-estul Europei și este unul dintre fondatorii programului Business Drive pentru antreprenori și manageri.


Este cunoscut ca unul dintre invitații permanenți din cadrul emisiunii Arena Leilor. Marius Ghenea este în plus și autorul primei cărți romănești de antreprenoriat, intitulată „Antreprenoriat, Drumul de la Idei către Oportunități și Succes în Afaceri”.

Vino la Startup Grind să afli mai multe despre cum e să fii unul dintre cei mai admirați CEO  din România, dar și despre investiții cu success în astfel de companii precum: Vector Watch, Elefant, Vola, 123 ContactForm, Symartis, Smart Bill etc.  Dacă am reușit să-ți provocăm curiozitatea, grăbește-te să-ți rezervi un loc la evenimente AICI.

Programul evenimentului:

18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu membrii ai comunității de startupuri.

19.00 Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Marius Ghenea.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să-ți faci prieteni noi, nu contacte.

NOTĂ: De această dată, evenimentul va avea loc în limba română

*Partener General Dreamups - Orange Moldova. Acest eveniment Startup Grind Chișinău are loc cu suportul generos al companiei Instrumente.md și al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret. 

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups. La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startupuri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs. Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startuperi.