Astfel, noua aplicație mobilă oferă utilizatorilor de smartphone-uri (iOS și Android) beneficii unice, cum ar fi:

  • Autentificarea în aplicație cu amprenta digitală;
  • Retragerea numerarului la bancomate cu telefonul mobil, prin scanarea codului de baregenerat în aplicație(Cash by Code);
  • Alimentarea cardului cu numerar la bancomate cu telefonul mobil, prin scanarea codului de bare generat în aplicație(Cash-in by Code);
  • Transferarea banilor prin expedierea codului de bare altor persoane, încredințate să retragă bani la bancomat;
  • Achitarea serviciilor de telecomunicații și altor servicii comunale în Mobile Banking;
  • Crearea plăților programate și gestionarea șabloanelordirect din telefon;
  • Localizarea geografică a bancomatelor direct din aplicație.

Mai mult, a fost modernizat și designul aplicației, care a devenit mai intuitiv și mai comod pentru accesarea serviciilor, la orice oră și din orice colț al lumii.

Moldindconbank continuă să inoveze piața bancară din Moldova prin lansarea soluțiilor digitale, care aduc clienților mobilitate, economie de timp și posibilitatea gestionării banilor personali, fără a apela la ghișeu.

Moldindconbank este lider recunoscut în domeniul cardurilor bancare în Republica Moldova, cu peste 600 mii carduri emise în circulaţie (36% cota de piață) și peste 100 mii de utilizatori ai sistemelor de deservire la distanță: Web-Banking și Mobile-Banking. Serviciile sunt disponibile GRATUIT tuturor deținătorilor de carduri Moldindconbank și pot fi accesate de pe orice dispozitiv conectat la Internet. 

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.