„Îl felicit pe colegul meu, Ruslan Codreanu, cu prilejul preluării mandatului de viceprimar. Sunt sigur că din această poziție va reuși ceea ce și-a propus alături de echipa PPEM din Consiliul Municipal Chișinău: modernizarea primăriei, crearea ghișeului unic, lupta împotriva corupției din cadrul instituției sau ticketarea electorinică în transportul public”, a menționat Iurie Leancă.

Acesta subliniază că îl va sprijini pe Ruslan Codreanu în toate demersurile sale ce vor avea la bază interesul chișinăuienilor.

„Îi doresc ca acest început să fie unul de bun augur în administrarea capitalei. Mult succes, domnule viceprimar Codreanu”, a conchis Iurie Leancă.

Amintim că Ruslan Codreanu a fost numit în funcția de viceprimar după semnarea unei decizii în acest sens de primarul general interimar, Nistor Grozavu. Ulterior, acesta a anunțat că transmite atribuțiile sale Silviei Radu, după ce Codreanu a refuzat preluarea funcției de primar general interimar.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.