Duo din Manchester, Theo și Adam, mereu au fost dificil de categorisit ca gen musical sau influență, ce au și demontrat în metamorfozele sale de la un album la altul. Hurts a debutat cu piesa „Happiness”, o frumosă idilă obscură cu mult credit stilizării pop-noir a Depeche Mode, urmată de single-uri precum „Wonderful Life” și „Stay”.

În 2015 a urmat materialul „Surrender”, ce a venit drept o continuare a celui mai de succes moment din precedentul album „Exile”. Astfel, artiștii au trecut la piese în stil pop-dance
transmis și cel mai nou album „Desire”.

Al 3-a material discografic, „Desire”, aduce un nou suflu britanicilor excentrici fiind numit drept „un album pozitiv ce susține frumosul”. Piesa de lansare, „Beautiful Ones”, a setat tonul albumului. Imaginea de amenințare și preocupare al celor de la Hurts a fost complet schimbată cu senzația de creare a unei legături și atmosfere de deschidere.

Turneul de promovare a noului album, „Desire Tour”, a startat din 27 Septembrie în Rusia, și urmează să ajungă în țări precum Finlanda, Letonia, Germania, Lituania, Ucraina, Austria, Olanda și multe altele.

Hurts ajung la Chișinău în data de 25 noiembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

 

 

 

 

Bilete Online pe https://mticket.md/ro/hurts-168.html

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.