Astfel, în cadrul operațiunii au fost reținute 25 de persoane cu vârsta cuprinsă între 19 și 47 de ani, dintre care trei sunt femei.

Totodată, în cadrul operațiunii, polițiștii au ridicat peste 35 kg de droguri de diferite tipuri: peste 4 kg de droguri sintetice (PVP), peste 10 kilograme de marijuana, 10 litri de opium acetilat sau produse derivate, 3 litri de precursori, 650 de pastile Ecstasy, 6 kilograme de plante de mac, peste 2 kilograme de produse etnobotanice, mai multe doze cu conținut al substanțelor psihotrope, heroină, o seră cu plante de cânepă, plante uscate de cânepă pregătite pentru prelucrare.

Valoarea totală a drogurilor sechestrate se estimează la 15 000 000 lei.

La fel, în cadrul perchezițiilor, forțele de ordine au depistat și ridicat 4 pistoale și peste 250 de cartușe de luptă, cartușe oarbe, o grenadă, stații radio, echipament de camuflare și deghizare.

De asemenea, în cadrul operațiunii forțele de ordine au deconspirat activitatea unei reţele criminale bine organizată şi specializată în comercializarea online a drogurilor în proporţii deosebit de mari.