„E un aranjament făcut între liberali și democrați, exact ca și schema cu Silvia Radu. Intuiam că ar putea să se întâmple și spuneam oamenilor că se va întâmpa, cu certituine, după referendum. Presupun că lucrurile stau foarte prost pentru ei și acum, ca să buimăcească toată lumea, a fost aruncat Dorin Chirtoacă în față probabil pentru dezbateri sau la nu mai știu ce.

Cert e că avem un primar interimar numit de un primar interimar. Avem un primar general eliberat din arest, la fel ca Gamrețchi, Chirinciuc și toată gașca asta de liberali care a furat tot timpul la Primărie. Noi nu credem că Dorin Chirtoacă va înfunda pușcăria, deși merită din plin acest lucru. De aceea chemăm absolut pe toată lumea să vină la 19 noiembrie să oprească acest dezmăț din Capitală”, a spus consilierul PSRM din CMC.

Potrivit lui, în cazul în care Chirtoacă nu va fi demis prin referendum, Plahotniuc va conduce capitala prin a-l șantaja cu dosarele penale pe care le are primarul, sau prin Silvia Radu, dacă aceasta va rămâne în fruntea Capitalei.