Primarul interimar a solicitat ca până vineri Direcția transport să prezinte un plan concret de fluidizare a traficului în Capitală. 

„Dar să nu veniți cu povești că nu avem bani la Primărie. Să-mi prezentați vineri soluții concrete și aplicabile. Dacă nu vedeți soluții vă rog să lăsați pe alții să o facă și vă aștept cu demisia. Tratați acest lucru ca pe o șansă oferită. Nu am nevoie ca oamenii să plece din primărie”, a declarat Radu. 

Primarul interimar a mai cerut o statistică a consumului materialului antiderapant.

„Vreau foarte mult să nu mai vadă cetățenii la televizor situații când autoritățile sunt luate prin surprindere de iarnă. Vineri vom avea ședința ordinară a consiliului pentru situații excepționale și vă rog să pregătiți un plan concret la acest capitol. Sigur că sunt situații în care calamitățile naturale dau peste cap și cele mai bune planuri de activitate. Dar, cel puțin pentru situațiile ordinare să le putem soluționa”, a mai subliniat Radu. 

Menționăm că după reținerea fostului șef al Direcției transport și căi de comunicații Igor Gamrețchi, interimatul funcției este asigurat înprezent de pretorul sectorului Centru Oleg Poiată.