„Darul meu de a vedea... cam nu m-am greșit eu la viața mea. Am practică de 50 de ani. Vă spun adevărat că acesta - omul mic de statură, de cruce, născut în 1966, cu doi copii și familie frumoasă - nu este implicat în această răfuială. Absolut deloc nu-i implicat. Trebuie de scos asta din vorbire, din ziare, din presă și organele juridice trebuie să ia seama. Vlad Plahotniuc nu e implicat în comanda asta asupra lui Gorbunțov. Absolut deloc. Zero”

***

„Este om, care a mers pe baza de documente, judecată. Omul cu slăbire puțin de vedere, poartă ochelari de vedere, anul nașterii 1978... Asta putea fi presiune pe dânsul. Eu văd, ca clarvăzător, că el e vinovat. Asta-i clar, clar, clar”

***

„Ei au vrut să încurce drumul juriștilor. Eu văd că cel mult în 2-3 săptămâni, va merge înainte cum a fost anchetarea, cu primul învinovățit”

***

„În politica mare el (n.r. - Renato Usatîi) nu are drum, demult. El va mai avea o lună-două, până la alegerile din 2018 apoi gata. Eu îl văd în arestare. Cu chestia asta și cu altele”

Ce mai spunea Moisei Lepădatu?

Moisei Lepădatu a fost adesea abordat de presă. În anul 2013, el spunea pentru UNIMEDIA că acțiunile militare din Ucraina vor rezulta într-un război civil.

Înainte de alegerile prezidențiale, Lepădatu declara pentru Sputnik că în turul doi vor ieși Marian Lupu și Igor Dodon, iar Dodon va fi ajutat de Renato Usatîi. În turul doi au acces, însă, Maia Sandu și Igor Dodon, iar PN a declarat, în repetate rânduri, că Igor Dodon i-a trădat.

Tot Lepădatu spunea că după un an de la alegerile parlamentare din 2014, R. Moldova va intra în UE.

Clarvăzătorul spune că şi-a descoperit talentul încă la 12 ani atunci când şi-a văzut viitorul în vis. 

Al cui este Impact TV?

Potrivit media-azi.md, patronul postul generalist „Impact TV” este politicianul Marcel Darie, liderul Partidului „Frontul Salvării Moldovei” și președinte al Federației Naționale de Armwrestling din Moldova. El a candidat pentru funcția de primar de Chișinău, acumulând, 0,17% (588 de voturi).